Relax & Create Yoga classes

For space in your Body and Mind

 • Classes

  • Gentle Flow Dinsdag 19.30 – 20.30

   Deze les is een rustige Yoga les waarbij je werkt aan het versterken en verlengen van je spieren. Yoga Asana’s (houdingen) worden verbonden aan je adem en zo creëren wij een gentle flow. Het lichaam wordt doormiddel van dynamische bewegingen rustig opgewarmd voor dat wij een Asana (yoga houding) aannemen. Het ontspannen tijdens het beoefenen van de Asana’s word makkelijker in verbinding met je adem.

  • Intensive Vinyasa Flow Woensdag 9.00 – 10.30

   Deze les is een actieve Yoga les waarbij je werkt aan het versterken en verlengen van je spieren. Yoga Asana’s (houdingen) worden verbonden aan je adem en zo creëren wij een flow. Het ontspannen tijdens het beoefenen van de Asana’s word makkelijker in verbinding met je adem. In tegenstelling tot de Vinyasa flow is the Intensive een langere les waarbij elementen zoals mantra’s en langere meditaties onderdeel van zijn.

  • Vinyasa Flow Donderdag 19.30 – 20.30

   Het bewust worden van je adem, zorgt voor ontspanning en de mogelijkheid tot het loslaten van stress. Deze les is een actieve Yoga les waarbij je werkt aan het versterken en verlengen van je spieren. Yoga Asana’s (houdingen) worden verbonden aan je adem en zo creëren wij een flow. Het ontspannen tijdens het beoefenen van de Asana’s word makkelijker in verbinding met je adem.

   Locatie: Brandersmolenstraat 24, Almere-Buiten

  • CrossFit Athlete Yoga Zondag 11.30 – 12.30Intensieve Vinyasa Flow Yoga lesLocatie: Televisieweg 64, Almere

   Investering:

   €36,- per maand voor 1x per week (5 x per maand)
   Er bestaat de mogelijkheid tot inhalen op een andere dag bij verhindering.

   €70,- per maand voor onbeperkt Yoga
   Inclusief deelname aan workshops excl. eventuele maaltijden die worden aangeboden.

   Meld je aan via ons online lessenrooster!